Sponsor worden

Wat kunnen wij als Red Baron Classic Racing Team de sponsors bieden?

Als sponsor van het Red Baron Classic Racing Team heeft u de mogelijkheid gebruik te maken van de groeiende populariteit van de historische autosport. Hierbij is de mogelijkheid om uw gasten op het circuit te ontvangen en natuurlijk op de meest effectieve wijze.
Uit ervaring weet het Red Baron Classic Racing Team hoe een bezoekje aan een raceweekend gewaardeerd wordt door de gasten.

Door de imposante indruk van zo'n dag met alles eromheen is een unieke ervaring voor zowel vaste bezoekers, als voor mensen die geen idee hebben van wat er allemaal komt kijken om een race te rijden.
Alvorens een race daadwerkelijk kan worden gereden zijn er testdagen, om alle materialen en onderdelen van de auto door en door te testen tot een afstelling is gevonden, die wellicht de doorslag geeft tot het behalen van de nummer 1 positie.

Voorafgaand aan de race zelf zijn er kwalificatie trainingen die uiteindelijk de startposities bepalen.
Er gaat dus heel wat aan een wedstrijd vooraf. Wie dit van nabij meemaakt krijgt een goed beeld van de racewereld.

De indrukken die op zo'n dag worden opgedaan geven nog weken gesprekstof.

Al met al een goede reden om eens met ons te praten, zodat wij u als sponsor zijnde een onvergetelijke dag kunnen bezorgen.
Wij geven u ook de mogelijkheid als sponsor uw gasten uit te nodigen voor een dag bij het Red Baron Classic Racing Team.

Wat houdt de dag in.

Het Racing Team beschikt over uitgebreide mogelijkheden om sponsors, relaties een uniek blik achter de schermen te laten werpen tijdens een raceweekend.

De gasten ontvangen op bestelling van tevoren toegangskaarten voor het circuit en worden in onze hospitality ruimte ontvangen.
Na koffie met iets lekkers wordt door een van de rijders aan de gasten uitgelegd hoe zo'n raceweekend in zijn werk gaat en er wordt uitleg gegeven over de race auto's in eigen stal.
De rijders zullen u vertellen over de ervaringen van de gereden trainingen dat weekend. Voor de wedstrijd heeft iedere rijder zijn ritueel, meestal trekken ze zich even terug om zich voor te bereiden op de wedstrijd.
Er wordt in een raceweekend gemiddeld 6 tot 8 verschillende klassen gereden, dus u kunt lekker genieten van het spektakel op de baan.
Als de raceauto’s op de baan komen begint het spektakel pas echt. En als uw bedrijfsnaam op de auto staat is dat natuurlijk extra genieten en zult u de spanning voelen.

Er zijn vele mogelijkheden denkbaar wat betreft de sponsoring van het Red Baron Classic Racing Team.

Naast natuurlijk de hoofdsponsor zijn er subsponsors die het hele jaar door het Red Baron Classic Racing Team ondersteunen.

Het is echter ook mogelijk om bijvoorbeeld slechts één race te sponsoren.
U kunt dan samen met uw relaties de race bezoeken en gebruik maken van alle faciliteiten.
De sponsor pakketten die wij aanbieden zijn verdeeld in 3 groepen

First Class Sponsor Pakket (klik voor info)

Super Class Sponsor Pakket (klik voor info)

Master Class Sponsor Pakket (klik voor info)